Constructii

Details : Lider Servicii: Lider in materiale de constructii
Lider Servicii: Lider in materiale de constructii

Lider Servicii SRL, cu sediul în Suceava, este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2003. Perspectiva înfiinţării acestei societăţi comerciale a fost dezvoltarea vânzărilor pe întreg teritoriul României a materialelor pentru construcţii de ultimă generaţie.

www.liders.ro | DETALII
Details : UNIVEGA CONSTRUCT - Constructii civile si industriale
UNIVEGA CONSTRUCT - Constructii civile si industriale

SC UNIVEGA CONSTRUCT SRL Radauti, judetul Suceava, companie de constructii industriale si constructii civile, inchirieri utilaje constructii, inchirieri macarale, statie de betoane.

www.univegaconstruct.ro | DETALII
Details : CONSTRUCT-BM Radauti
CONSTRUCT-BM Radauti

CONSTRUCT-BM Rădăuţi este o societate de construcţii cu peste 18 ani de experienţă, dintre care 8 ani executând lucrări pe teritoriul Italiei, Franţei şi a altor ţări din Uniunea Europeană, sub emblema Construzioni Edili
di Buraciuc Marin.

www.construct-bm.ro | DETALII
Details : Amenajari exterioare ro
Amenajari exterioare

Firma SC. Exigent House va ofera servicii in domeniul amenajarilor exterioare si executa o gama variata de servicii: renovari case, placari cu polistiren, tencuieli decorative etc. Avem preturi accesibile la servicii de amenajari. Renovam apartamente, case, vile etc.

www.amenajari-interioare.pro | DETALII
Details : OTEL-ART.ro Elemente fier forjat pentru garduri metalice ro
OTEL-ART.ro Elemente fier forjat pentru garduri metalice

Oferim in functie de dorintele si pretentiile clientilor orice modele de porti si garduri, cu un design deosebit, din otel sau aluminiu, prin debitare computerizata pe masini CNC cu plasma sau laser.

www.otel-art.ro | DETALII
Details : Plasa gard ro
Plasa gard

Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.

www.lindaprofil.ro | DETALII
Details : Apartamente noi Iasi ro
Apartamente noi Iasi

Vindem apartamente noi in Iasi in rate fara avans cu 1, 2 sau 3 camere, case, terenuri .
Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba!


www.tcall.ro | DETALII
Details : foraje puturi ro
foraje puturi

Societatea noastră realizează studii geotehnicesi foraje puturi apa pentru întreaga gamă de construcţii civile, industriale şi infrastructură în transporturi.
Utilizând tehnologie de ultimă generaţie şi bazându-ne pe o echipă profesionistă întocmim documentaţiile necesare pentru toate fazele de proiectare în condiţii sigure şi economice.


www.geofortehnic.ro | DETALII
Details : case din lemn rotund ro
case din lemn rotund

Obiectul nostru de activitate este construcţia caselor şi cabanelor din lemn rotund, obiecte de mic mobilier (foişoare, leagăne, băncuţe, etc.), exploatarea şi prelucrarea materialului lemnos.

www.loghome.com.ro | DETALII
Details : firma de constructii ro
firma de constructii

EXPERT IBB CONSTRUCT este o companie cunoscută în domeniul construcțiilor, cu un portofoliu reprezentativ, reușind să aducă la bun sfârșit numeroase proiecte provocatoare.

Scopul companiei este acela de a-și crea un nume care să inspire încredere și profesionalism.


www.expert-ibb-construct.ro | DETALII
Details : Armura- plasa gard ro
Armura- plasa gard

Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.

lindaprofil.webgarden.ro | DETALII
Details : foraje puturi apa ro
foraje puturi apa

Societatea noastră realizează studii geotehnice si foraje puturi apa pentru întreaga gamă de construcţii civile, industriale şi infrastructură în transporturi.

geofortehnic.webgarden.ro | DETALII
Details : Pardoseli epoxidice Marginea ro
Pardoseli epoxidice Marginea

Pardoselile epoxidice se adapteaza atat in interior, cat si in exteriorul cladirilor, putand fi folosite cu incalzire in pardoseala sau fara; rosturile se inchid cu garnituri de cauciuc;cantitatea de quartz utilizata pe metru patrat este intre 3 si 5 kg.

rotconstruct.webgarden.ro | DETALII
Details : Macara de inchiriat Bucuresti ro
Macara de inchiriat Bucuresti

Univega Construct, va pune la dispozitie in vederea inchirierii, macarale din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Apartamente Iasi ro
Apartamente Iasi

Vindem apartamente noi in Iasi in rate fara avans cu 1, 2 sau 3 camere, case, terenuri .
Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba!


www.tcall.ro | DETALII
Details : Usi industriale ro
Usi industriale

Usile de garaj sectionale industriale se fabrica la dimensiunile cerute de client, din panouri tip sandwich cu tabla din otel zincat si spuma poliuretanica. Sunt izolate termic cu garnituri dispuse perimetral si foarte usor de manevrat datorita automatizarii.

De asemenea, paleta de culori este variata, iar usile se pot asorta cu ferestrele sau cu culoarea casei.

www.tihan.ro | DETALII
Details : Placaj lemn ro
Placaj lemn

Unitatea COBAN Wood Gura Humorului, judeţul Suceava - România, produce placaj din lemn într-o gamă diversificată de mărimi şi grosimi, cu valori standard sau la comanda clientului.

www.cobanwood.com | DETALII
Details : Companie de constructii ro
Companie de constructii

EXPERT IBB CONSTRUCT este o companie cunoscută în domeniul construcțiilor, cu un portofoliu reprezentativ, reușind să aducă la bun sfârșit numeroase proiecte provocatoare.

Scopul companiei este acela de a-și crea un nume care să inspire încredere și profesionalism.


expertibb.webgarden.ro | DETALII
Details : Case lemn rotund ro
Case lemn rotund

Obiectul nostru de activitate este construcţia caselor şi cabanelor din lemn rotund, obiecte de mic mobilier (foişoare, leagăne, băncuţe, etc.), exploatarea şi prelucrarea materialului lemnos.
Din lemnul de cea mai bună calitate rezultat prin exploatare construim case într-o mare diversitate de modele, folosind buşteni cu diametre mari, peste 30cm, case perfect ecologice, printr-un sistem de construcţie canadian.


loghome.webgarden.ro | DETALII
Details : Primatex Suceava ro
Primatex Suceava

Comercializarea materialelor pentru finisaje în construcţii şi a obiectelor sanitare.

Societatea noastră este distribuitor autorizat al unora din cele mai cunoscute mărci din domeniu, cum ar fi Cesarom, Baumit, Sanex, Roca, Egger şi mulţi alţii.

www.primatex.ro | DETALII
Details : Centrale termice si calorifere blog ro
Centrale termice si calorifere blog

Ghiduri si tutoriale, review-uri de produse, sfaturi si informatii, evenimente. Toate acestea si multe altele le gasesti pe blogdeinstalatii.ro. Instalator de ajutor! Review-uri pentru convectoare electrice si pe gaz, centrale termice si bolere.

www.blogdeinstalatii.ro | DETALII
Details : Curti de lumina ro
Curti de lumina

Comercializam sisteme de drenaj profesionale si unice in Romania. Avem o gama larga de rigole si sisteme de drenaj atat pentru casa si gradina cat si pentru aplicatii industiale. Separatoare si rigole importate din spatiul intracomunitar.

www.sbm-drain.ro | DETALII
Details : Preturi termopane ro
Preturi termopane

Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Rehau se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate sustinuta am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Bucuresti.

www.rehau-termopane.ro | DETALII
Details : Izolatii ro
Izolatii

Realizam lucrari de izolatii si termoizolatii pentru constructii noi sau de reabilitare a imobilelor existente precum: hidroizolatie terasa, hidroizolatie fundatie, bai si balcoane, poduri si pasaje rutiere, terasa cu vegetatie, sisteme de acoperis.

www.condurarugrup.ro | DETALII
Details : Schela popi metalici ro
Schela popi metalici

Schela metalica, popi metalici, cofraje DOKA, containere locuit, containere birou, organizare santier, agregate minerale, produse de balastiera, nisip, sorturi naturale, sorturi concasate, balast, la preturi PROMOTIONALE

www.covired.ro | DETALII
Details : Folie parchet laminat ro
Folie parchet laminat

Comercializam folie parchet laminat de 3 mm si 5 mm dar si izofloor. Folie perforata pentru incalzire in pardosela si folie aluminizata pentru umezela. Pret de producator. Produse permanent in stoc cu livrare imediata indiferent de cantitate.

www.folieparchet.ro | DETALII
Details : Amenajari interioare apartamente ro
Amenajari interioare apartamente

Amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile in Bucuresti! Bauart Design SRL a fost infiintat in ideea de a oferii servicii de calitate la preturi corecte pentru ambele parti. Pe site-ul nostru va puteti calcula pretul lucrarilor cu ajutorul calculatorului online de amenajari. Eliminam stresul cauzat de amenajare, preluam de la beneficiar datoria de a cumpara materiale si ne ocupam si de transport moloz. Tencuim mecanizat suprafetele care necesita egalizare.

www.amenajari-interioare.top | DETALII
Details : Amenajari interioare apartamente ro
Amenajari interioare apartamente

Amenajare interioara in Bucuresti si renovari apartamente. Servicii de tencuieli mecanizate si amenajari interioare la preturi fara concurenta! Tehnologia mecanizata ne permite sa optimizam costurile si sa fim principalii concurenti in domeniul amenajarilor. Calculatorul de pe site-ul nostru va ajuta sa calculati pretul lucrarilor. Inginerul firmei verifica calitatea si termenele de executare.

www.amenajariinterioare.top | DETALII
Details : Amenajari interioare apartamente ro
Amenajari interioare apartamente

Amenajari interioare de calitate, timpul de executie respectat si cu preturi optimizate. Suprafetele sunt decopertate mecanizat, gletul se aplica mecanizat, se traseaza cu laser, suprafetele gletuite se slefuiesc mecanizat cu utilaj profesional dotat cu aspirator. Preturile le puteti calcula cu ajutorul calculatorului online de amenajari de pe site-ul nostru. Indiferent ca doriti sa renovati un apartament sau sa amenajati, va stam la dispozitie. In general lucram in Bucuresti dar ne deplasam si in tara pentru tencuieli mecanizate.

www.amenajari-interioare.info | DETALII
Details : Panouri radiante ThermoGlass - incalzire infrarosu ro
Panouri radiante ThermoGlass - incalzire infrarosu

Panourile radiante Pion cu raze infrarosii reprezinta un nou sistem de incalzire pentru toate tipurile de cladiri - locuinte, birouri, scoli, hale industriale, etc. Sunt naturale, confortabile, ieftine si economice, oferind multiple avantaje.

www.panouri-radiante.biz | DETALII
Details : Instalator Sector 1 ro
Instalator Sector 1

Instalator la domiciliu in Bucuresti si Ilfov. Servicii de instalatii profesionale! Echipa noastra de instalatori autorizati furnizeaza prompt servicii de instalare si reparatii sisteme termice si sanitare. Ne adresam particularilor cat si firmelor.

www.terrainstal.ro | DETALII
Details : Centrala pe combustibil solid ro
Centrala pe combustibil solid

Reprezentant exclusiv pentru Stropuva in ROMANIA. Centralele termice pe lemne si carbuni au capacitati de la 7 kw pana la 40 kw, cu o suprafata de incalzire de pana la 400 m2. Autonomie 24 de ore pe lemne, datorita sistemului de ardere tip lumanare.

www.stropuva-romania.ro | DETALII
Details : Scule Constructii Visoli la pret de producator ro
Scule Constructii Visoli la pret de producator

Jago-Echipamente profesionale.Va oferim preturi de producator la scule de constructii marca VISOLI in Timisoara: maiuri compactoare, placi vibratoare,vibratoare de beton,elicoptere,picamere.

www.jago.ro | DETALII
Details : Case la rosu ro
Case la rosu

Firma de constructii cu preturi ieftine executam urmatoarele: constructii case, renovari case, consolidare casa, case la cheie, case la rosu, case din lemn, amenajari interioare. Oferim garantie pentru lucrarile executate de noi.

www.constructii-renovari-consolidari-case.ro | DETALII
Details : Tencuieli mecanizate ipsos ro
Tencuieli mecanizate ipsos

Firma noastra executa tencuieli mecanizate pe baza de ciment, var si ipsos in Bucuresti si Ilfov cu materiale omologate de producator. Toate lucrarile sunt realizate la standarde inalte de calitate si la preturi rezonabile. In realizarea tencuielilor folosim utilaje performante.

www.tencuieli-mecanizate.top | DETALII
Details : Mocheta copii ro
Mocheta copii

Comercializam Mocheta pentru trafic intens , modulara si mocheta exterior intr-o gama variata de culori si texturi. Aceste mochete se preteaza pentru spatii comerciale, birouri si hoteluri. Mocheta pentru copii, mocheta casa, toate pentru confortul caminului dvs.

www.mocheta.pro | DETALII
Details : Termopane Ieftine Bucuresti ro
Termopane Ieftine Bucuresti

Noi cei de la Welt Plast credem ca am aflat cateva repere ale retetei unei afaceri de succces. Fiind convinsi ca o afacere sanatoasa se poate baza preponderent pe calitatea oamenilor din echipa, calitatea produselor promovate, bun simt, efort sustinut.

weltplast.ro | DETALII
Details : Amenajari de interior ro
Amenajari de interior

Delta Studio este principalul furnizor de solutii inteligente in materie de amenajari interioare. Atentia fata de spiritul romanesc si colaborarea cu furnizori de top la nivel international au facut posibila o ampla oferta de produse de inalta calitate: mobilier de baie, mobilier de bucatarie, blaturi de bucatarie, mobila living, mobila dormitor, canapele si fotolii, gresie si faianta, mozaic, piatra naturala, accesorii sanitare, baterii, cazi de baie, radiatoare, usi de interior si exterior, etc. De 20 de ani ne mentinem in topul furnizorilor de solutii in design interior si ne adaptam noilor tendinte prin parteneriate cu cele mai renumite branduri.

www.deltastudio.ro | DETALII
Details : Ferestre pvc Arad ro
Ferestre pvc Arad

Producem usi si geamuri termopan incluzand si serviciul de montaj. Venim cu cele mai bune solutii personalizate nevoilor clientilor nostri remarcandu-ne prin perfectiunea detaliilor. Colaboram cu cea mai bune companie din domeniu si anume Veka.

gamima.ro | DETALII
Details : Tigla ceramica ro
Tigla ceramica

Acoperisuri din tigla ceramica si metalica, ferestre de mansarda. Comercializare, executie, montaj - Excelenta prin profesionalism. Gama diversificata de produse la cele mai inalte standarde de calitate: tigla Gerard, tigla Tondach, Olane, Ruukki, Bramac.

www.tigleacoperis.ro | DETALII
Details : Constructii case Corbeanca ro
Constructii case Corbeanca

Iti putem construi de la zero o casa rezistenta, folosind materiale de calitate si totodata un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile tale.

www.retailconstruct.ro | DETALII
Details : Balustrade inox ro
Balustrade inox

Inoxpro este o companie specializata in realizarea de constructii metalice, balustrade inox, scari interioare din inox si nu numai. Calitatea serviciilor si a produselor este dovedita de un numar de peste 1000 de clienti multumiti.

www.inoxpro.ro | DETALII
Details : usi de garaj Dolj ro
usi de garaj Dolj

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

www.alexiana.ro | DETALII
Details : Amenajari interioare si exterioare ro
Amenajari interioare si exterioare

Amenajarile cu gresie si faianta au nevoie de atentie sporita la detalii! Pe langa alegerea corecta a materialelor folosite pentru placile de gresie sau faianta alese, este vital montajul in mod corespunzator al gresiei si faiantei.

www.monclaubuilding.ro | DETALII
Details : Outlet Gresie si Faianta ro
Outlet Gresie si Faianta

Societatea noastra va ofera o gama larga de produse din gresie si faianta de o calitate superioara la cele mai bune preturi. Suntem direct importatori ai produselor ceramice avand acces la stocuri respectiv lichidari de stocuri a producatorilor europeni.

www.outletgresiefaianta.ro | DETALII
Details : Locuri de joaca si amenajari spatii verzi ro
Locuri de joaca si amenajari spatii verzi

Tub de picurare, aspersoare, amenajari spatii verzi, locuri de joaca, montaj gazon rulat, vanzare produse irigatii, folie solar, pompe iazuri, pavaj ecologic, borduri plastic, filtre iazuri, panou comanda sistem irigatie, teava polietilena

www.badinsistem.ro | DETALII
Details : Fier beton, plase sudate, caramida, BCA, ciment ro
Fier beton, plase sudate, caramida, BCA, ciment

Depozit-Online.ro - 8 ani de activitate in vanzarile online de materiale de constructii, finisaje, scule si unelte, instalatii sanitare si electrice. Peste 35.000 de clienti multumiti, peste 25.000 de produse pe site. Vouchere cadou, preturi negociabile.

www.depozit-online.ro | DETALII
Details : infiintare firma in Bulgaria Kutov.eu ro
infiintare firma in Bulgaria Kutov.eu

firma in Bulgaria, infiintare, inregistrare in scopuri de TVA si ca operator intracomunitar, contabilitate

www.kutov.eu | DETALII
Details : Tigla metalica . Metigla . Bilka. Gerard. ro
Tigla metalica . Metigla . Bilka. Gerard.

Cu noi esti acoperit complet . Echipa tanara .dinamica .profesionala montaj si distributie tigla metalica si accesorii cu o gama variata de culori si grosimi . Experienta in domeniu de peste 15 ani

www.tiglametalica-montaj.ro | DETALII
Details : Servicii de constructii - DurableMansion ro
Servicii de constructii - DurableMansion

Prestari servicii lucrari de constructii de orice tip variante regie proprie sau pe firma, oriunde in tara, gen vile, case, blocuri, cartiere rezidentiale, instalatii, hale industriale etc. la preturi corecte in functie de proiectul dorit.

www.constructii.durablemansion.com | DETALII
1 2 from 2 Constructii - page 2
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.