Judetul Bacau

Details : Usi de garaj Bacau
Usi de garaj Bacau

NORD ELECTRIC - usi de garaj Bacau, usi garaj sectionale, porti garaje, usi de garaje izolate termic, usi industriale, usi de garaj cu usa pietonala. Producator usi de garaj (porti garaje).

www.tihan.ro | DETALII
Details : Automate de cafea Bacau
Automate de cafea Bacau

Vending-Bazar.ro - automate de cafea Bacau si consumabile vending: cafea instant, pahare, lapte, zahar pentru automate.

www.vending-bazar.ro | DETALII
Details : Protopopiatul Bacau
Protopopiatul Bacau

Protopopiatul Bacău este o circumscripţie administrativ-bisericească şi cuprinde mai multe parohii, capele, mănăstiri şi schituri din Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

www.protoieriabacau.ro | DETALII
Details : Protoieria Moinesti
Protoieria Moinesti

Protoieria Moineşti cuprinde nu mai puţin de 78 de parohii, 116 biserici, 4 Mănăstiri, 3 schituri şi 4 capele.Noul sediu al Protoieriei Moineşti se construieşte chiar la intrarea în municipiul Moineşti şi va deveni o emblemă a întregii zone.

www.protoieriamoinesti.ro | DETALII
Details : Parohia Odobesti
Parohia Odobesti

Biserica parohială din satul Odobeşti, comuna Odobeşti, judeţul Bacău, este situată în centrul satului, la şoseaua principală DN 2F Bacău-Vaslui.

www.parohiaodobesti.ro | DETALII
Details : Creare site Bacau
Creare site Bacau

Web Design Bacau, Creare site Bacau, Optimizare Google & Gazduire web cu administrare site - SANNET Bacau - servicii web profesionale pentru companii din judetul Bacau.

www.sannet.ro | DETALII
Details : AGRICULTORUL Bacau
AGRICULTORUL Bacau

AGRICULTORUL SRL a fost înfiinţată în anul 1997 în comuna Bîrsăneşti, din judeţul Bacău, având profilul agricol "cultivarea cerealelor": grâu, porumb, rapiţă şi floarea soarelui.

www.agricultorulgroup.ro | DETALII
Details : Primăria Bacău
Primăria Bacău

Site-ul oficial al primăriei municipiului Bacău. Include informaţii legate de serviciile Primăriei către populaţie, ştiri şi informaţii din Bacău.

www.primariabacau.ro | DETALII
Details : BACAU ONLINE - ti-ai gasit Bacau!
BACAU ONLINE - ti-ai gasit Bacau!

Bacaul.ro: informatii utile despre municipiul Bacau: revista presei, vremea, catalog de firme, evenimente.

bacaul.ro | DETALII
Details : Primaria Magiresti, jud. Bacau
Primaria Magiresti, jud. Bacau

Pagina web oficiala a Primariei din comuna Magiresti, jud. Bacau.

Comuna Măgirești este situată la poalele Subcarpaților Orientali, într-o zonă predominant de deal, dar cuprinde și zone de câmpie și munte.

Rețeaua hidrografică este formată din: râul Tazlăul Sărat, care străbate satul Șesuri, și pâraiele Valea Arinilor, care trece prin satele Valea Arinilor și Prăjești; Ruja; și Dingani, ultimele două trecând prin satul Măgirești.

Este traversată de șoseaua națională DN2G, care leagă Bacăul de Moinești.

La Măgirești, din acest drum se ramifică șoseaua județeană DJ117A, care duce spre nord la Solonț și apoi revine spre sud-est la Ardeoani (unde se termină tot în DN2G).[4]

www.magiresti.ro | DETALII
Details : CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Bacau ro
CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Bacau

Filmare la nunta in Bacau, Onesti, Moinesti si imprejurimi: Ne punem în slujba ta experienţa de televiziune de peste 10 ani în domeniul audio/video/foto (unde am filmat şi editat emisiuni de divertisment şi folclor, videoclipuri muzicale sau filme documentare) şi pasiunea pentru sunet si imagine.

www.criscamvideo.ro | DETALII
Details : Macara de inchiriat Bacau ro
Macara de inchiriat Bacau

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii macarale, din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Gazon artificial ro
Gazon artificial

Avantajele gazonului sintetic sunt: rezistenţă sporită; posibilitatea de a folosi suprafaţa în orice anotimp;condiţii bune de joc; viteza mai redusă a mingii datorită nisipului care absoarbe din energia sa; costuri de întreţinere reduse; aspect impecabil al terenului de joc; pretabil atât pentru terenurile de amatori, cât şi pentru cele de profesionişti.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Transport marfa Bacau ro
Transport marfa Bacau

ORIENT Spedition ofera servicii de transport marfa international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.

www.spedorient.com | DETALII
Details : Usi de garaj Bacau ro
Usi de garaj Bacau

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

www.alexiana.ro | DETALII
Details : Cazare Bacau ro
Cazare Bacau

Hotel Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica, este amplasat pe Str. Gh. Donici, in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.

hotelbohemia.ro | DETALII
Details : Locuri de munca Bacau ro
Locuri de munca Bacau

Locuri de munca disponibile in judetul Bacau, prin intermediul acestei agentii de joburi online la care poti aplica si tu. Daca esti angajator, poti publica locurile de munca vacante pe care le detii. Intra pe site pentru a vizualiza intreaga oferta de joburi.

ecim.ro | DETALII
Details : Pizza Bacau ro
Pizza Bacau

Restaurant din Bacău în care poţi servi pizza, îngheţată artizanală 100% naturală, prăjituri şi torturi ca în Italia. Dolce Amaro foloseşte reţete italiene pentru a-ţi răsfăţa papilele gustative cu diverse sortimente de mâncăruri şi deserturi.

www.dolceamaro.ro | DETALII
Details : Centrale termice ro
Centrale termice

CT1 este un magazin online de centrale termice şi instalaţii din Bacău, în care poţi găsi o gamă diversă de centrale termice, cazane peleţi, cazane lemne, termoşeminee, radiatoare şi altele. Preţurile sunt convenabile şi firma este de încredere.

www.ct1.ro | DETALII
Details : Cabinet stomatologic Bacau ro
Cabinet stomatologic Bacau

Clinica stomatologică Denti Service vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii stomatologice (implantologie, chirurgie, protetică, estetică dentară, ortodonţie), adaptate nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră.
Formată dintr-o echipă de specialişti, dotată cu aparatură modernă, situată într-o zonă accesibilă, clinica se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.


www.dentiservice.ro | DETALII
Details : Marmura Bacau ro
Marmura Bacau

MARMO STIL SRL pune la dispozitie o gama variata de marmura, travertin, granit si compozit. Societatea noastra executa din marmura si granit, la dimensiunile solicitate de client, pardoseli, placaje verticale, trepte, glafuri ferestre, plinte, placari seminee, blaturi pentru bucatarie, bar. Aceste elemente liniare si prelucrarea canturilor fac obiectul activitatii noastre.

www.marmurabacau.ro | DETALII
Details : Tamplarie PVC Bacau ro
Tamplarie PVC Bacau

In multitudinea de firme de tamplarie PVC care abunda pe piata romaneasca este greu sa prevezi cate dintre ele sunt firme serioase, si care firma iti ofera acele servicii pentru care sa fii multumit, si sa o recomanzi mai departe. CALITATEA este RECOMANDAREA prin care firma KOSMOLUX isi multumeste, pastreaza si multiplica clientii, cea care ii confera REPUTATIE si RESPECT in domeniu.

www.kosmolux.ro | DETALII
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.