Judetul Bistrita Nasaud

Details : Automate de cafea Bistrita
Automate de cafea Bistrita

Vending-Bazar.ro - automate de cafea Bistrita si consumabile vending: cafea instant, pahare, lapte, zahar pentru automate.

www.vending-bazar.ro | DETALII
Details : Creare site Bistrita
Creare site Bistrita

Web Design Bistrita, Creare site Bistrita, Optimizare Google & Gazduire web cu administrare site - SANNET Bistrita - servicii web profesionale pentru companii din judetul Bistrita.

www.sannet.ro | DETALII
Details : Brio Fresh - Vopsire electrostatica
Brio Fresh - Vopsire electrostatica

Compania noastra proiecteaza, produce si livreaza orice configuratie de echipamente si linii industriale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic.

www.briofresh.ro | DETALII
Details : Pompe dozatoare ro
Pompe dozatoare

Descoperiţi pompele noastre dozatoare complete. Toate cerinţele sunt satisfăcute. Aceste pompe noi integrează funcţii ale modelelor precedente şi îmbunătăţesc experienţa utilizatorilor mulţumită utilizării luminilor LED pentru a indica funcţia selectată. Acest lucru permite o înţelegere rapidă şi interacţiunea cu utilizatorul.

www.emec-romania.ro | DETALII
Details : macara de inchiriat Bistrita ro
macara de inchiriat Bistrita

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii macarale, din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Gazon artificial ro
Gazon artificial

Comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Transport marfa Bistrita ro
Transport marfa Bistrita

SC ORIENT SRL , înfiinţată în 1991, are ca obiect principal de activitate serviciile de transport internaţional şi intern de marfă, transport agabaritic, transporturi speciale, transport aerian, transport naval , închirieri automacarale, service auto, import şi distribuţie piese de schimb pentru autoturisme şi autocamioane.

www.spedorient.com | DETALII
Details : Tigla metalica Bistrita ro
Tigla metalica Bistrita

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.


www.rufster.ro | DETALII
Details : Usi de garaj Beclean ro
Usi de garaj Beclean

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

www.alexiana.ro | DETALII
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.