Judetul Cluj

Details : Creare site Cluj
Creare site Cluj

Web Design Cluj, Creare site Cluj-Napoca, Optimizare Google & Gazduire web cu administrare site - SANNET Cluj - servicii web profesionale pentru companii din judetul Cluj-Napoca.

www.sannet.ro | DETALII
Details : Dedurizatoare ro
Dedurizatoare

Somra SRL, este societatea care comercializeaza statii de epurare, filtre de apa, dedurizatoare, lampi uv, sisteme de denitrificare, instrumente pentru masura si analiza, filtre si cartuse pentru impuritati, sisteme pentru osmoza inversa, filtre impuritati pentru autocuratare, sisteme de dozare si sisteme de deferizare si demagnetizare.

www.somra.ro | DETALII
Details : macara de inchiriat Cluj ro
macara de inchiriat Cluj

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii macarale, din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Medalii Personalizate - Infinity Trophy ro
Medalii Personalizate - Infinity Trophy

Folosindu-se de tehnici de gravura computerizata si print digital, Infinity Trophy realizeaza simbolicele trofee, medalii si cupe representative diverselor tipuri de competitii. Folosind tehnici moderne, rezultatul obtinut este unul de admirat, reusind cu siguranta sa surprinda in mod placut persoana sau echipa careia i se inmaneaza.

www.infinitytrophy.ro | DETALII
Details : Gazon artificial ro
Gazon artificial

Comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Transport marfa Cluj-Napoca ro
Transport marfa Cluj-Napoca

ORIENT Spedition ofera servicii de transport marfa international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.

www.spedorient.com | DETALII
Details : Tigla metalica Cluj ro
Tigla metalica Cluj

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.


www.rufster.ro | DETALII
Details : Usi de garaj Dej ro
Usi de garaj Dej

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

www.alexiana.ro | DETALII
Details : Angajam Agricultori Austria ro
Angajam Agricultori Austria

Experienta noastra de mediere te ajuta sa gasesti locul de munca care ti se potriveste. Liberalizarea muncii in Comunitatea Europeana a dus la aparitia locurilor de munca mult mai bine platite decat in tara noastra.

www.muncescineuropa.ro | DETALII
Details : Producator de ferestre si usi din lemn de cea mai buna calitate ro
Producator de ferestre si usi din lemn de cea mai buna calitate

De ce sa nu alegeti sa aveti ferestre si usi din lemn stratificat de cea mai buna calitate? Stiati ca o fereastra din lemn polueaza de 11 ori mai putin ca si una de pvc si de 26 de ori mai putin ca si una de Aluminiu?
Va asteptam la Sm Wood Prodcom sa va producem o tamplarie din lemn stratificat de cea mai buna calitate conform cu cerintele dumneavoastra.
Avem o experienta in prelucrarea lemnului din 1997 executand de-a lungul timpului multe lucrari la institutii importante.

smwoodprodcom.ro | DETALII
Details : Tabăra de Vară ro
Tabăra de Vară

Pe TabaraDeVara.ro găsiți cea mai variată ofertă de programe educative pentru copii: tabere pentru copii, tabere pentru tineri, tabere pentru elevi, tabere la munte, tabere de vară, tabere de iarnă. De asemenea, este o sursă de informare și formare foarte bună cu sfaturi și resurse pentru educatori: sfaturi pentru părinți, sfaturi pentru educatori, resurse pentru profesori, resurse pentru cadre didactice, resurse pentru traineri, resurse pentru formatori, resurse pentru lucrători de tineret, resurse pentru animatori etc.

www.tabaradevara.ro | DETALII
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.