Judetul Neamt

Details : Usi de garaj Piatra Neamt
Usi de garaj Piatra Neamt

NORD ELECTRIC - usi de garaj Piatra Neamt, usi garaj sectionale, porti garaje, usi de garaje izolate termic, usi industriale, usi de garaj Targu Neamt cu usa pietonala.

www.tihan.ro | DETALII
Details : Automate de cafea Piatra Neamt
Automate de cafea Piatra Neamt

Vending-Bazar.ro - automate de cafea Piatra Neamt si consumabile vending: cafea instant, pahare, lapte, zahar pentru automate.

www.vending-bazar.ro | DETALII
Details : CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Piatra Neamt ro
CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Piatra Neamt

Filmare la nunta in Piatra Neamt, Targu Neamt si imprejurimi: Ne punem în slujba ta experienţa de televiziune de peste 10 ani în domeniul audio/video/foto (unde am filmat şi editat emisiuni de divertisment şi folclor, videoclipuri muzicale sau filme documentare) şi pasiunea pentru sunet si imagine.

www.criscamvideo.ro | DETALII
Details : Macara de inchiriat Neamt ro
Macara de inchiriat Neamt

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii macarale, din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Gazon artificial Piatra Neamt ro
Gazon artificial Piatra Neamt

Comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Tigla metalica Neamt ro
Tigla metalica Neamt

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.


www.rufster.ro | DETALII
Details : Usi de garaj Roman ro
Usi de garaj Roman

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

www.alexiana.ro | DETALII
Details : Roman24 online TV ro
Roman24 online TV

Roman24 Online este, așa cum spune și numele, o televiziune dedicată exclusiv mediului online. Emitem pe www.roman24.ro. Roman24 Online este televiziunea ce poate fi accesată de orice persoana care are acces la internet, de pe telefon, tableta, PC. Roman24 Online ofera posibilitatea și celor care locuiesc în străinătate să vadă ceea ce se întâmplă, zi de zi, în judetul, orașul lor natal.


www.roman24.ro | DETALII
Details : Covor cauciuc ro
Covor cauciuc

Firma Rolatex produce si comercializeaza articole din cauciuc: covoare de cauciuc, benzi transportoare cu insertie de panza EP sau combinate si cu insertie metalica din plasa cord otel, cu racleti sau velcanta pentru transportul agregatelor la balastiere si concasoare, pentru cereale,carbune, covoare din cauciuc de uz general, rezistent la produse petroliere, electroizolant rezistente la acizi, garnituri diferite, avand la baza amestecuri din cauciuc natural si cauciuc sintetic.

www.covoare-cauciuc.ro | DETALII
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.