Judetul Suceava

Details : Automate de cafea Suceava
Automate de cafea Suceava

Ideba Consulting Suceava, importator si distribuitor automate de cafea / aparate de cafea noi si second hand, cafea instant, consumabile vending, service si piese de schimb.

www.vending-bazar.ro | DETALII
Details : Usi de garaj Suceava
Usi de garaj Suceava

Tihan - Nord Electric Suceava - usi de garaj, usi industriale, automatizari porti & accesorii, bariere automate, rampe de egalizare, usi automate, usi de interior.

www.tihan.ro | DETALII
Details : Termopane Suceava
Termopane Suceava

PROMPT ITC Suceava, furnizor de ferestre din tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, jaluzele verticale si orizontale, rulouri, usi de garaj.

www.ferestresv.ro | DETALII
Details : Primaria Suceava
Primaria Suceava

Primaria orasului Suceava, situat în partea de NE a României, 47°40`38" latitudine nordică şi 26°19`27" longitudine estică, aproximativ în centrul Podişului Sucevei - pe două trepte de relief: un platou a cărui altitudine maximă atinge 385 m pe Dealul Zamca, lunca şi terasele râului Suceava, cu altitudine sub 330 m.

www.primariasv.ro | DETALII
Details : Tamplarie PVC Suceava ro
Tamplarie PVC Suceava

Ferestre şi uşi / Salamander de la Ecologic Plast, imbina cu succes tehnologia cu designul pentru a crea un produs extraordinar de stabil in timp, cu caracteristici tehnice la standardele germane si in acelasi timp cu un aspect elegant.

www.ecologicplast.ro | DETALII
Details : Scoala de soferi Suceava ro
Scoala de soferi Suceava

SIGUR LA VOLAN este o şcoală de şoferi cu tradiţie în domeniul pregătirii cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.


www.sigurlavolan.ro | DETALII
Details : Studii geotehnice Suceava ro
Studii geotehnice Suceava

Geofor Tehnic Suceava realizează studii geotehnice pentru întreaga gamă de construcţii civile, industriale şi infrastructură în transporturi.

www.geofortehnic.ro | DETALII
Details : Piese auto Suceava ro
Piese auto Suceava

Quartz Auto Trade Suceava, magazine cu piese auto in Itcani si Burdujeni: piese de schimb originale, uleiuri auto, antigel, pachete revizie service, orice marca si model.
Livrare in 24 de ore prin curierat rapid.

www.quartzauto.ro | DETALII
Details : implant dentar Suceava ro
implant dentar Suceava

Personalul medical experimentat, aparatura de ultimă generaţie, consumabilele de unică folosinţă, permit realizarea tuturor manoperelor stomatologice în condiţii depline de igienă şi siguranţă: implanturi dentare, lucrări protetice, albire dentară, estetică, aparate dentare, oferind soluţii tuturor problemelor pacienţilor.

www.heldent.ro | DETALII
Details : Cardiologie Suceava ro
Cardiologie Suceava

Scopul nostru este să vă menținem inima și vasele sănătoase, contribuind la starea dumneavoastră de bine.

Dacă veniți la noi, dorim să vă simțiți cât mai confortabil, să vă acordăm timpul necesar și să vă creăm o schemă de tratament individuală la cel mai înalt nivel profesional.

www.cardiovintu.ro | DETALII
Details : BELCO, uleiuri de motor ro
BELCO, uleiuri de motor

Cu peste 65 de ani de experienta pe piata lubrifiantilor, compania belgiana Belco Motor Oil poate oferi o gama cat mai larga de produse printre care uleiuri de motor, uleiuri transmisie sau toata gama de uleiuri auto , respectand cele mai exigente norme ale calitatii.

www.belco.ro | DETALII
Details : Catering Suceava ro
Catering Suceava

Oferim servicii de catering pentru firme oriunde în judeţul Suceava, cu cele mai bune şi complete servicii pentru clienţii noştri. Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme / companii.

www.restaurantaldi.ro | DETALII
Details : CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Suceava ro
CRISCAMVIDEO Filmari nunti in Suceava

Filmare la nunta in Suceava, Radauti, Gura Humorului, Voronet, Sucevita, Putna si imprejurimi: Ne punem în slujba ta experienţa de televiziune de peste 10 ani în domeniul audio/video/foto (unde am filmat şi editat emisiuni de divertisment şi folclor, videoclipuri muzicale sau filme documentare) şi pasiunea pentru sunet si imagine.

www.criscamvideo.ro | DETALII
Details : Macarale de inchiriat ro
Macarale de inchiriat

Univega Construct, cu sediul in Radauti va pune la dispozitie in vederea inchirierii macarale, din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

www.inchirieri-macarale-auto.ro | DETALII
Details : Gazon artificial ro
Gazon artificial

Comercializăm diferite tipuri de gazon artificial sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive. Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Plasa gard ro
Plasa gard

Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează.

www.lindaprofil.ro | DETALII
Details : panou bordurat ro
panou bordurat

Panoul bordurat zincat de gard se utilizează pentru îngrădirea terenurilor sau construcţiilor de orice tip, civile sau industriale.

www.lindaprofil.ro | DETALII
Details : pardoseli epoxidice ro
pardoseli epoxidice

pardoselile se realizeaza din beton elicopterizat, fiind acoperite cu un strat de grosime 1 - 3 cm din quartz, disponibil in diferite culori, cu o grosimea totala a pardoselii intre 10 si 25 de cm, anti-aderente, ignifugate.

www.rotconstruct.ro | DETALII
Details : Restaurant Gura Humorului ro
Restaurant Gura Humorului

Oferim servicii de catering pentru firme oriunde în judeţul Suceava, cu cele mai bune şi complete servicii pentru clienţii noştri. Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme / companii.

aldi.webgarden.ro | DETALII
Details : Reparatii frigidere Suceava ro
Reparatii frigidere Suceava

Frigotehnist reparatii frigidere si instalatii frig cu experienta de 8 ani in domeniu, in tara si strainatate, ofer servicii de calitate si prompte la domiciliul clientului.

reparatii-frigidere-suceava.blogspot.ro | DETALII
Details : Montare instalatii GPL Suceava ro
Montare instalatii GPL Suceava

Servicii CSV Suceava:
- montaj instalatii GPL
- service GPL suceava
- montare instalatie GPL
- oferte instalatii auto GPL.

www.serviciicsv.ro | DETALII
Details : Parohia "Sf. Inviere" Suceava ro
Parohia "Sf. Inviere" Suceava

Biserica zidită în cinstea Învierii lui Hristos, ctitorie a Doamnei Elena Rareş, dăinuie de peste 450 de ani în mijlocul Sucevei. De-a lungul vremii, istorici consacraţi au căutat să mai împrăştie din negura uitării în care a fost cufundată această ctitorie.

www.treiclopote.ro | DETALII
Details : Reparatii masini de spalat Suceava ro
Reparatii masini de spalat Suceava

Daca masina de spalat scoate sunete ciudate, daca uzura normala casnica si-a spus cuvantul in cazul ei, sau daca pur si simplu aceasta refuza sa porneasca, noi suntem solutia!

www.reparatiimasinidespalatsv.ro | DETALII
Details : gazon artificial ro
gazon artificial

Comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

gazon.wgz.ro | DETALII
Details : Paradisul Piticilor ro
Paradisul Piticilor

Pentru anul şcolar 2015-2016, G.P.P. “PARADISUL PITICILOR” Gura Humorului îşi propune să ofere copiilor posibilitatea de a participa la o diversitate de activităţi educative şi atractive.

www.paradisulpiticilor.com.ro | DETALII
Details : Mocheta Suceava ro
Mocheta Suceava

Primatex a fost fondată în anul 1993, având ca principală activitate comercializarea materialelor pentru finisaje în construcţii şi a obiectelor sanitare: mocheta, parchet, linoleum, gresie si faianta;
Societatea noastră este distribuitor autorizat al unora din cele mai cunoscute mărci din domeniu, cum ar fi Cesarom, Baumit, Sanex, Roca, Egger şi mulţi alţii.


primatex.webgarden.ro | DETALII
Details : NICHIFALEX ro
NICHIFALEX

SC Nichifalex SRL este o societate comerciala care ofera spre vanzare produse si stocuri de marfuri provenite din falimente si lichidari de stoc.

www.nichifalex.ro | DETALII
Details : Perdele ro
Perdele

La Deco Baroque vei găsi o multitudine de perdele şi draperii, galerii, lenjerii, covoare şi accesorii.

Îmbinăm confortul, armonia şi rafinamentul pentru a da fiecărei încăperi personalitate şi stil.
Avem mereu grijă ca amenajările să aibă un design mulat pe personalitatea şi stilul fiecărei persoane care apelează la noi, adaptând oferta în funcţie de nevoile şi preferinţele clienţilor.

Specialiştii noştri vor fi alături de tine pas cu pas pentru ca tu să faci cele mai potrivite alegeri.
În cei peste 15 ani de existenţă, am reuşit să oferim consultanţă specializată clienţilor noştri, aceştia găsindu-şi un real sprijin în echipa Deco Baroque Suceava.


www.decobaroque.ro | DETALII
Details : Perdele Suceava ro
Perdele Suceava

Îmbinăm confortul, armonia şi rafinamentul pentru a da fiecărei încăperi personalitate şi stil.
Avem mereu grijă ca amenajările să aibă un design mulat pe personalitatea şi stilul fiecărei persoane care apelează la noi, adaptând oferta în funcţie de nevoile şi preferinţele clienţilor.

Specialiştii noştri vor fi alături de tine pas cu pas pentru ca tu să faci cele mai potrivite alegeri.
În cei peste 15 ani de existenţă, am reuşit să oferim consultanţă specializată clienţilor noştri, aceştia găsindu-şi un real sprijin în echipa Deco Baroque Suceava.


decobaroque.webgarden.ro | DETALII
Details : Anunturi imobiliare ro
Anunturi imobiliare

LaCasaNoua.ro este un site de anunturi imobiliare, care iti ofera posibilitatea sa adaugi anunturi gratuite cu apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri si spatii comerciale.

www.lacasanoua.ro | DETALII
Details : Masini pompieri ro
Masini pompieri

SC TWINS WORLD SRL este o companie specializată pe importul şi comercializarea maşinilor pentru pompieri localizată în comuna Dărmăneşti din judeţul Suceava.
La noi găsiţi autospeciale pentru pompieri marca STEYR, diverse modele second hand în stare optimă de funcţionare. Preţurile sunt negociabile.


www.autopompieri.ro | DETALII
Details : Certificat energetic Suceava ro
Certificat energetic Suceava

Întocmim certificate de performanţă energetică în termen de maxim 24 ore !

Auditorul energetic face toate măsurătorile necesare întocmirii certificatului, astfel încât solicitantul nu trebuie să pună la dispoziţia auditorului planuri cadastrale, planuri tehnice, planuri de situaţie, etc. Solicitantul trebuie să facă doar dovada dreptului de proprietate
(act de vânzare – cumpărare).

www.certificate-energetice-suceava.ro | DETALII
Details : Tigla metalica Suceava ro
Tigla metalica Suceava

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări.

Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.
În decursul timpului, am adunat o vastă experienţă în comercializarea, distribuţia şi montajul materialelor de acoperiş în general şi ţiglei metalice în special deţinând în perioada 2008-2009 aproximativ 5% din cota de piaţă pe sectorul ţiglei metalice.


www.rufster.ro | DETALII
Details : Masini de pompieri ro
Masini de pompieri


SC TWINS WORLD SRL este o companie specializată pe importul şi comercializarea maşinilor pentru pompieri localizată în comuna Dărmăneşti din judeţul Suceava.
La noi găsiţi autospeciale pentru pompieri marca STEYR, diverse modele second hand în stare optimă de funcţionare. Preţurile sunt negociabile.


autopompieri.wgz.ro | DETALII
Details : Rulouri exterioare ro
Rulouri exterioare

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.
• Confectionate din aluminiu, cu izolatie, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic.


www.alexiana.ro | DETALII
Details : Reumatologie Suceava ro
Reumatologie Suceava

Clinica ARTIO MEDICA vine pentru a oferi servicii si un standard de calitate in domeniul reumatologiei, cu intentia de a aborda complex aceasta specialitate, asigurand partea de consultatii medicale, efectuarea ecografiei musculoscheletale, o investigatie absolut necesara si de mare actualitate in acest domeniu, stabilirea diagnosticului corect;

www.artio.ro | DETALII
Details : Aranjamente florale Suceava ro
Aranjamente florale Suceava

Floral Design Suceava va ofera cele mai inedite aranjamente florale pentru nunta sau petrecerea de botez mult visata, creand cele mai originale idei, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de invidiat.
Aranjamentele florale ne pot exprima nu numai sentimentele si trairile interioare, dar ne ofera ocazia unica de a fi noi insine si, mai presus de toate, de a bucura pe altii intr-un mod estetic si original.


www.floral-design.ro | DETALII
Details : Tamplarie PVC Suceava ro
Tamplarie PVC Suceava

Firma Roplast Windows, din judeţul Suceava, este unul din principalii producători şi furnizori regionali de tâmplărie din pvc, aluminiu şi lemn stratificat cu geam termoizolant din regiunile Bucovina, Botoşani şi Iaşi.

www.roplastwindows.ro | DETALII
Details : Termopane Suceava ro
Termopane Suceava

Ina Ferestre furnizeaza tamplarie pvc, tamplarie din aluminiu, usi de garaj, rulouri exterioare, pervazuri, plase anti insecte, sisteme de ventilatie, in Suceava, dar nu deserveste doar acest judet ci si cele din imprejurimi.
Tâmplăria marca INA FERESTRE este echipată cu armătură rectangulară de 2,5 mm pentru uşi şi de 2 mm pentru ferestre In cadrul tamplariei PVC detinem profile BluEvolution, StreamLine, si Design2D


www.inaferestre.ro | DETALII
Details : Tapiter Suceava ro
Tapiter Suceava

Activitatea de baza a firmei noastre este confectionarea de mobilier la comanda, dar ne concentram foarte mult si pe reconditionarea obiectelor de mobilier.

www.ddmob.ro | DETALII
Details : Expert contabil Suceava ro
Expert contabil Suceava

Societatea noastra asigura in prezent servicii contabile pentru un portofoliu de peste 100 de clienti din toate domeniile de activitate, in plus mai asigura asistenta pentru problemele fiscale si de procedura fiscala, expertiza contabila si fiscala;

www.m-account.ro | DETALII
Details : Atv de vanzare ro
Atv de vanzare

Atv-uri de vanzare import Germania, la cele mai bune preturi din Suceava, noi si second hand cu livrare in toate orasele din tara.

atvdevanzare.tumblr.com | DETALII
Details : Alexiana - Usi de Garaj ro
Alexiana - Usi de Garaj

Alexiana Group este compania care produce si comercializeaza usi de garaj intr-gama variata de modele si de culori, izolate termic sau fonic, rulouri exterioare, marchize, automatizari porti.

usidegaraje.tumblr.com | DETALII
Details : Rufster- Tigla metalica ro
Rufster- Tigla metalica

Cu o experienta de peste 10 ani in comercializarea materialelor de constructii, Rufster este lider in vanzarea materialelor pentru acoperis, in special tigla metalica.

tiglametalica.tumblr.com | DETALII
Details : Transporturi de marfa ro
Transporturi de marfa

Transporturi.tumblr.com prezinta ultimele noutati in materie de transport marfa si transport agabaritic ale companiei Orient, lider in transportul international de marfa.

transporturi.tumblr.com | DETALII
Details : Echipamente de protectie ro
Echipamente de protectie

Cu siguranta cunoasteti importanta protectiei la locul de munca, iar cel mai indicat mod este de a folosi echipamentele corespunzatoare pe care le puteti achizitiona de la Top Defender: salopete, manusi, incaltaminte, etc.

echipamentedeprotectie.tumblr.com | DETALII
Details : Cursuri de dans Suceava ro
Cursuri de dans Suceava

Clubul a fost infiintat in anul 2015, relativ nou, dar cu un antrenor cu o foarte mare experienta in lumea dansului. In cadrul clubului organizam dans sportiv, dans de grup, dans modern, dans popular si valsul mirilor.

www.alphadance.ro | DETALII
Details : Consultanta ISO Suceava ro
Consultanta ISO Suceava

Suntem o companie romaneasca pe o piata in continua schimbare si printre companiile de consultanta remarcata pentru expertiza serviciilor oferite. Pentru noi, clientii sunt parteneri pentru care dezvoltam si implementam solutii, proceduri și practici menite sa creasca performanta personalului si a organizatiei in ansamblu.

www.gemidas.ro | DETALII
Details : Complex LIONS Voronet ro
Complex LIONS Voronet

Complexul LIONS este situat în localitatea Voroneţ, pe drumul către pârtia de schi Şoimul şi zona de agrement Parcul Ariniş, acestea din urmă aflându-se la 10 minute de mers pe jos.

www.complexlions.ro | DETALII
Details : Pomi fructiferi ro
Pomi fructiferi

Pepiniera Moara va ofera pomi fructiferi, arbusti fructiferi, capsuni, toate de inalta calitate tocmai pentru a fi plantate in gradinile si livezile dumneavoastra.

www.pepinieramoara.ro | DETALII
1 2 from 2 Judetul Suceava - page 2
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.