Servicii diverse

Details : Lamad Curatenie Buzau & Prahova
Lamad Curatenie Buzau & Prahova

Firma de curatenie LAMAD Services ofera servicii profesionale de curatenie pentru locuinte, birouri, curatenie spatii comerciale, industriale si alte servicii speciale de curatenie: Buzau, Prahova (Ploiesti).

www.lamad.ro | DETALII
Details : Instalare echipamente supraveghere video
Instalare echipamente supraveghere video

SC SERVTELECOM SRL este autorizată de Inspectoratul General de Poliţie să execute următoarele lucrări privind sistemele de securitate (pentru casierii, bănci, sedii firme, supermarket-uri, instituţii publice, etc.):
- consultanţă, analiză şi determinarea riscului de securitate;
- proiecte tehnice de securitate în vederea avizării lor de către Inspectoratul de Poliţie;
- instalare sisteme anti-efracţie, supraveghere video, control acces şi pontaj;
- service sisteme de securitate.

www.servtelecom.ro | DETALII
Details : Certificare ISO // Qmscert Certificare
Certificare ISO // Qmscert Certificare

QMSCERT Certificare SRL este partener international şi reprezentant in Romania a Organismului de Certificare QMSCERT Ltd Grecia.

QMSCERT este un grup de auditori cu experienţă / inspectori cu o lungă istorie de integritate, profesionalism şi respect pentru clientii noştri. Auditorii fac audituri de management iar inspectorii fac audituri pentru obtinerea Marcii CE.

www.qmscert.ro | DETALII
Details : STS Romania: Sisteme de protectie anti-incendiu
STS Romania: Sisteme de protectie anti-incendiu

STS proiecteaza, implementeaza si asigura mentenanta sistemelor de protectie anti-incendiu pentru aplicatii industriale. Avem parteneri de vanzari si service in toata Europa. Sediul nostru este in D-71292 Friolzheim.

www.sts-romania.ro | DETALII
Details : Lucrari de licenta
Lucrari de licenta

LucrariLicente.ro - site specializat cu lucrari de licenta, lucrari dizertatie, teze de doctorat, lucrari diploma, proiecte si referate intr-o multitudine de domenii.

www.lucrarilicente.ro | DETALII
Details : PROEUROCONT - Servicii Contabilitate ro
PROEUROCONT - Servicii Contabilitate

Firma SC PROEUROCONT Expert SRL Suceava ofera urmatoarele servicii:
- locuri de munca Suceava;
- angajari Suceava;
- contabilitate Suceava;
- contabil Suceava;
- expert contabil Suceava;;
- expertiza contabila Suceava;;
- expert judiciar contabil Suceava;;
- consultant fiscal Suceava;
- consultanta fiscala Suceava;
- auditor Suceava;
- audit intern Suceava;
- audit situatii financiare Suceava;
- audit statutar Suceava;
- resurse umane Suceava;;
- REVISAL Suceava;
- evidenta personal Suceava;
- bilant Suceava
- bilant de lichidare Suceava;
- semnare autorizata bilant Suceava;
- evaluare bunuri;
- evaluare bunuri mobile
- evaluare bunuri imobile
- evaluare imobile
- evaluare terenuri;
- evaluare case;
- expert evaluator judiciar
- expert ANEVAR, CECCAR, CAFR, CCF, ANEVAR, CECCAR.


www.proeurocont.ro | DETALII
Details : Insolventa, Lichidare, Dizolvare, Radiere firme ro
Insolventa, Lichidare, Dizolvare, Radiere firme

PROLEADER INSOLV I.P.U.R.L. Suceava - Serban Mihaiela-Gabriela: servicii de insolventa, lichidare firma, dizolvare, radiere. Notificari de intrare in insolventa, convocari pentru liciatii, bunuri la vanzare.

www.insolventasuceava.ro | DETALII
Details : Foraje puturi apa ro
Foraje puturi apa

Societatea noastră realizează studii geotehnicesi foraje puturi apa pentru întreaga gamă de construcţii civile, industriale şi infrastructură în transporturi.
Utilizând tehnologie de ultimă generaţie şi bazându-ne pe o echipă profesionistă întocmim documentaţiile necesare pentru toate fazele de proiectare în condiţii sigure şi economice.


www.geofortehnic.ro | DETALII
Details : Firma de Recuperare creante ro
Firma de Recuperare creante

Suntem specializaţi pe Recuperări creanţe. Investim continuu în cunoştinţele noastre tocmai pentru a furniza cele mai bune şi eficace soluţii. Puteţi apela la noi cu cea mai mare încredere. Garantăm profesionalism şi aplicarea tuturor metodelor legale astfel încât să vă încasaţi facturile în cel mai scurt timp posibil.

www.recuperarifinanciare.ro | DETALII
Details : Gazon artificial pentru teren fotbal ro
Gazon artificial pentru teren fotbal

Gazonul artificial poate fi folosit pentru amenajarea de terenuri de minifotbal de 5 x 5 jucători, până la amenajarea de stadioane de 11 x 11 jucători. Dimensiunea terenului de sport poate varia în funcţie de suprafaţa disponibilă, însă pentru terenurile de minifotbal recomandăm o suprafaţă de joc care să fie de aproximativ 20 m lăţime şi 40 m lungime.

www.gazonsportiv.ro | DETALII
Details : Reparatii masini de spalat Suceava ro
Reparatii masini de spalat Suceava

Oferim servicii de reparatie pentru aproape toate marcile cunoscute de masini de spalat!
Daca masina de spalat scoate sunete ciudate, daca uzura normala casnica si-a spus cuvantul in cazul ei, sau daca pur si simplu aceasta refuza sa porneasca, noi suntem solutia!

reparatiimasinidespalatsv.webgarden.ro | DETALII
Details : Reparatii frigidere Suceava ro
Reparatii frigidere Suceava

Service frigidere la domiciliul clientului in Suceava si imprejurimi • reparatii frigidere si instalatii frigorifice burdujeni suceava. NUME: Eugen

frigideresv.webgarden.ro | DETALII
Details : inchirieri automacarale ro
inchirieri automacarale

Univega Construct, va pune la dispozitie in vederea inchirierii, macarale din parcul auto propriu de 12,5 tone DAF, 25 tone XCMG, 100 tone Liebhherr si utilaje pentru constructii.

macarale.wgz.ro | DETALII
Details : Cuisines équipées fr
Cuisines équipées

Eco Menuiserie est un entreprise de professionnels de l'aménagement intérieur et extérieur, située à Namur et active dans les provinces de Namur, Liège et Brabant Wallon; ils réalisent pour les particuliers et pour les entreprises tous types de travaux, des plus classiques au plus audacieux.

www.ecomenuiserie.be | DETALII
Details : Agentie advertising creatie grafica ro
Agentie advertising creatie grafica

Cbr Marketing este o agentie de publicitate care se remarca prin dedicare, eficienta si creativitate. Paleta noastra de servicii se refera la strategie si planificare, branding, creatie grafica, ilustratie, dezvoltare website-uri, tipar si productie publicitara.

www.cbrmarketing.ro | DETALII
Details : Ghid localuri Romania ro
Ghid localuri Romania

Ghid online de restaurante si baruri din Romania. Include prezentari ale tuturor localurilor, articole ale membrilor si adrese de contact, retea sociala, articole interesante, voturi.

www.topfoods.ro | DETALII
Details : Restaurant Botez Constanta - Restaurant La Iani ro
Restaurant Botez Constanta - Restaurant La Iani

Restaurant La Iani este locul unde poti organiza nunti, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, majorate intr-un restaurant nunta constanta situat la cativa metri de malul lacului Tabacarie.

www.restaurantlaiani.ro | DETALII
Details : verificari electrice ro
verificari electrice

TEHNO LESAN Suceava, partenerul ideal pentru executarea de instalatii electrice (pentru hoteluri, pensiuni, iluminat stradal, hale de productie, depozite, showroom-uri, hangare, sali de sport, cladiri administrative, parcari acoperite) sau verificari PRAM (continuitatea nulului de protectie, prize de pamant, paratrasnete, rezistenta de izolatie sau dispersie, etc.).

Va propunem lucrari electrice de o calitate exceptionala la un pret avantajos.


www.verificari-electrice.ro | DETALII
Details : Mobaco - Cercetare de piata ro
Mobaco - Cercetare de piata

Echipa MOBACO EXPERTS SOLUTIONS detine expertiza relevanta in doua mari directii: cercetarea de piata in vederea identificarii potentialului pentru bunurile/serviciile pe care compania dumneavoastra le ofera si obtinerea finantarilor nerambursabile

www.mobaco.ro | DETALII
Details : Inchiriere Mos Craciun in Constanta ro
Inchiriere Mos Craciun in Constanta

Suntem in Constanta, un oras modern unde nevoia de inchiriere a unui Mos Craciun in perioada sarbatorilor de iarna este mare! Noi oferim Mos Craciun de inchiriat in Constanta pentru copiii care se pregatesc pentru serbare la gradinita sau la scoala sau care pregatesc colinde si poezii pentru ca Mos Craciun sa vina acasa la ei, si pentru firmele care organizeaza petreceri si evenimente inainte de Craciun, unde copiii pot primi cadouri si adultii se pot fotografia cu ajutoarele Mosului, Craciunita si ingerasii dragalasi ai lui Mos Craciun. Mos Craciun inchiriat este interpretat de actori pregatiti pentru acest rol, cu costum profesional gata sa asculte poezii si sa-i rasplateasca pe copiii cuminti. Mos Craciun poate veni cu ajutoarele sale, Mascota Ren si Om de Zapada sau chiar personaje pr

www.inchirieremoscraciunconstanta.ro | DETALII
Details : Dieta Rina - Cum slabesti simplu si sanatos ro
Dieta Rina - Cum slabesti simplu si sanatos

Dieta Rina este regimul anului 2015. Multe persoane au avut rezultate bune folosind aceasta dieta. Aceasta dieta poate fi catalogata si o dieta rapida din cauza ca in 90 de zile slabim 10 kg.

www.dieta-rina.ro | DETALII
Details : Ju Jitsu club - Asociatia Sport Club Universal ro
Ju Jitsu club - Asociatia Sport Club Universal

Cursuri de ju jitsu pentru incepatori ! Sala: Sala Olimpica de Judo, Stadionul Arena Nationala Complexul - Lia Manoliu - Bd. Basarabia 37-39, langa Hotel Sport. Antrenamente: Duminica: 19.00–20.30.

www.jujitsuclub.ro | DETALII
Details : Inchirieri auto Otopeni ro
Inchirieri auto Otopeni

Servicii de inchirieri auto Bucuresti potrivite pentru orice buzunar. Firma noastra ofera GPS gratuit pentru orice comanda a serviciului de inchirieri masini Bucuresti. Pentru orice comanda de inchirieri auto Otopeni oferim livrare gratuita la aeroport.

www.expert-inchirieriauto.ro | DETALII
Details : Cursuri de limba germana Bucuresti - Accesis ro
Cursuri de limba germana Bucuresti - Accesis

Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

www.accesisavt.ro | DETALII
Details : Online TV Manudivers ro
Online TV Manudivers

Canale TV Gratis, Urmareste live TV Gratis, TV Sport live, Protv gratis, Antena 1 live, Digi Sport pe net, Dolce Sport gratis, Canale TV Sopcast si Flash. Vezi gratuit Canale Tv Romanesti - Gratis - Free Online Tv - Meciuri pe Canale TV live.

www.manudivers.com | DETALII
Details : Firma de Exercitiu ro
Firma de Exercitiu

Obiectivul general al proiectului Firma de exercitiu - un prim pas in construirea propriei cariere reprezinta imbunatatirea capacitatii de insertie pe piata muncii a 500 de elevi de liceu inmatriculati in sistemul national de invatamant.

www.firmadeexercitiu.ro | DETALII
Details : Cabina Foto Brasov - photobooth Brasov ro
Cabina Foto Brasov - photobooth Brasov

Serviciu de inchiriere cabina foto in Brasov sau photobooth Brasov, cabina foto nunta, cabina foto petreceri private sau corporate, cabina foto pentru botez, inchiriere photobooth in Brasov sau alte orase.

www.cabinafotoparty.ro | DETALII
Details : Contori electromagnetici din stoc ro
Contori electromagnetici din stoc

Livram din stoc debitmetre electromagnetice fiscalizate cu MID si nefiscalizate pentru apa curata, apa potabila si pentru apa uzata si noroi. Debitmetrele electromagnetice cu precizie 0.4% si 0.2% cu comunicatie sau standard cu iesire 4-20MA si puls.

www.siemcrom.ro | DETALII
Details : Depozitare fructe / legume ro
Depozitare fructe / legume

Infiintata in anul 2000, FRIGOTHERM GROUP a ajuns astazi o firma recunoscuta in domeniul tehnicii frigului fiind apreciata de multa lume prin profesionalismul de care a dat dovada la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

www.frigotherm.ro | DETALII
Details : Ignifugare Lemn ro
Ignifugare Lemn

Ignifugare.eu reprezinta mai multe servicii autorizate I.S.U, pentru prevenirea si combaterea incendiilor. Ne ocupam cu operatiuni de ignifugare a materialelor lemnoase si a textilelor, de termoprotectia la foc a metalelor si a diferitelor servicii conexe.

www.ignifugare.eu | DETALII
Details : Mobilier sur mesure fr
Mobilier sur mesure

Eco Menuiserie est un entreprise de professionnels de l'aménagement intérieur et extérieur, située à Namur et active dans les provinces de Namur, Liège et Brabant Wallon; ils réalisent pour les particuliers et pour les entreprises tous types de travaux, des plus classiques au plus audacieux.

ecomenuiserie.webgarden.ro | DETALII
Details : La primavera ro
La primavera

Portal de produse si servicii verificate, recomandate datorita unui grad ridicat de seriozitate, calitate si avantajoase ca pret.

www.laprimavera.ro | DETALII
Details : Montare mobila Bucuresti ro
Montare mobila Bucuresti

Firma noastra de montare mobila se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, astfel serviciile de asamblare, montare, demontare mobila, realizandu-se doar pe baza de contract, factura fiscala si chitanta. Servicii de montaj mobila in Bucuresti!

www.montez-mobila.ro | DETALII
Details : Ursitoare Botez Constanta ro
Ursitoare Botez Constanta

Legenda ursitoarelor Constanta spune ca acestea vin pe muzica de poveste la botezul fiecarui copil din Constanta. Ursitoarele apar in rochii de zana si cu baghete magice! Minunatele ursitoare Constanta vin cu un scop bun: de a ursi soarta copilului, de a il inzestra cu daruri spirituale care sa ii inlesneasca trecerea prin viata. Ursitoarele Constanta rostesc poezii emotionante si cantece frumoase, realizand un spectacol care va impresiona parintii si toti invitatii. Inchiriati acum 0762649069.

www.ursitoarebotezconstanta.ro | DETALII
Details : Firma de Contabilitate Bucuresti ro
Firma de Contabilitate Bucuresti

Ai nevoie de servicii de contabilitate Bucuresti? Raspunsul este Contabuc! Oferim: Tarife contabilitate accesibile; Consultanta; Resurse umane; Servicii fiscale. Firma de contabilitate Bucuresti din anul 1994.

www.contabuc.ro | DETALII
Details : Waxing Studio ro
Waxing Studio

Waxing Paradise offer some of the best Waxing services in Munchen! Look no further, here you will find Waxing Studio Ohne Termin (without appointment)! Take advantage of our promotional prices and professional services.

www.waxingparadies.de | DETALII
Details : IRSound - Dj Sonorizare ro
IRSound - Dj Sonorizare

Pentru un eveniment de nota 10 - Dj Nunta, Dj Botez, Schela Lumini, Fum Greu, Gheata - Pachete Complete Promotionale IRSound. Oferim sfatul nostru in materie de sonorizari cat si serviciile noastre de dj, pentru orice tip de eveniment.

www.irsound.ro | DETALII
Details : Tipografia Digitala ro
Tipografia Digitala

Suntem o companie care activeaza in domeniul tiparului digital, impreuna cu o echipa de creatie, care ofera un serviciu complet de design grafic. Avem un nivel ridicat de experienta practica, know-how, precum si o retea larga de furnizori, astfel încât, clientii nostri pot economisi timp si bani, permitand unor profesionisti in imprimare sa se ocupe de proiectul dumneavoastra.

De la proiectare si design pana la produsul finit ne asiguram ca totul este perfect, incadrat in buget si livrat la timp.

www.tipografiadigitala.ro | DETALII
Details : Renovari apartamente ro
Renovari apartamente

Firma executa tencuieli mecanizate, zugraveli mecanizate, amenajari interioare si renovari apartamente. Suntem din Bucuresti si avem preturi rezonabile. Folosim materiale de calitate si ne deplasam si in tara daca suntem solicitati. Avand in vedere ca folosim tehnologii mecanizate va putem oferi preturi fara concurenta! Pe site-ul nostru gasiti un calculator online de amenajari care va ajuta sa va calculati materialele si manoperele aferente.

www.amenajari-apartamente.eu | DETALII
Details : Refinantare credite - Credit Master Romania ro
Refinantare credite - Credit Master Romania

Sunteti in cautarea unui ajutor specializat, a unui broker de credite, ce are toate informatiile necesare pentru contractarea unui credit? Credit Master va punem la dispozitie un broker de credite, ce va poate oferi toate raspunsurile necesare.

www.credit-master.ro | DETALII
Details : Relocari - Ruco Movetrans ro
Relocari - Ruco Movetrans

Va oferim sericii complete de mutare national si international. Punem la dispozitia dvs. personal specializat, masini special echipate si materiale pt. ambalat. Avem in spate peste 7 ani de experienta si peste 3000 de clienti care au apelat la noi.

www.rucomovetrans.ro | DETALII
Details : OnX Media studio foto ro
OnX Media studio foto

OnX Media asigura productii fotografice pentru: nunta, botez, evenimente mondene, evenimente private, sesiuni foto in studio, fotografie de produs, fotografie fashion, tresh the dress, save the date, love the dress. Avem studio foto echipat de peste 100 m2

www.onx-videofoto.ro | DETALII
Details : Servicii protectia lemnului ro
Servicii protectia lemnului

Feqs Group este o companie prestatoare de servicii si consultanta pentru securitate la incendiu, precum servicii de ignifugare, termoprotectie, detectie incendiu, stingere si limitare incendii, autorizare psi, instructaje si evaluari psi.

www.feqs.ro | DETALII
Details : Cameraman Constanta ro
Cameraman Constanta

Suntem o echipa tanara, dinamica si cu multa experienta in furnizarea de servicii premium in domeniul videografiei de eveniment. Calitatea, creativitatea si profesionalismul sunt cele trei criterii esentiale care ghideaza munca echipei noastre.

www.creativ-video.ro | DETALII
Details : Cauti o Cabina Foto inchisa tip Photobooth? OMG Cabina Foto ro
Cauti o Cabina Foto inchisa tip Photobooth? OMG Cabina Foto

OMG Cabina Foto este cea mai moderna cabina foto din Romania, un adevarat photobooth unde te distrezi si pleci cu o amintire haioasa printata pe loc. OMG! Cabina Foto, iti spune „Bine ai venit în lumea cool a pozelor la minut”

www.omgcabinafoto.ro | DETALII
Details : Locuri de munca in strainatate ro
Locuri de munca in strainatate

Cauti locuri de munca in Romania sau in strainatate? Intra a cum pe site-ul nostru si vezi cele mai noi oferte pentru locuri de munca! Doar aici vei gasi mii de anunturi de angajare si joburi bune!

www.infomunca.ro | DETALII
Details : Salon infrumusetare Bucuresti ro
Salon infrumusetare Bucuresti

Cauti un salon de infrumusetare in Bucuresti? Luxury Salon Profesional este un salon de infrumusetare cu dotari de ultima generatie si cu un personal experimentat in acest domeniu. Cele mai bune servicii de cosmetica, frizerie, manichiura si unghii false!

www.luxurysalon.ro | DETALII
Details : ASIGURARI BULGARIA ro
ASIGURARI BULGARIA

CALCULATOR de PRETURI Asigurari de Bulgaria. LIVRARE GRATUITA prin Fan Courier. Avem colaborare cu peste 16 Societati de Asigurare din Bulgaria.

www.asigurari-de-bulgaria.ro | DETALII
Details : Cursuri Yoga ro
Cursuri Yoga

Yoga-Club. Cursurile sunt pentru incepatori, nu necesita pregatire anterioara. Taxa lunara: 100 RON. Instructor Yoga : Neacsu Gabriel. Sedinte in fiecare MIERCURI: 19.30–20.30. Sala: IDEST Center Str. Lt. Ionescu Baican nr. 24 (5 min de metrou Piata Iancului).

www.yoga-club.ro | DETALII
Details : Lider Avon Romania ro
Lider Avon Romania

A fi reprezentant Avon inseamna bucuria de a vedea cum atatea femei isi pun in evidenta frumusetea cu ajutorul produselor avon, toate create in renumitul New York. Sa promovezi inseamna sa-ti construiesti propria afacere.

www.inscriere-reprezentantavon.ro | DETALII
1 2 3 4 5 6 7 8 9 from 9 Servicii diverse - page 2
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.