Transporturi

Details : Transport marfa international
Transport marfa international

ORIENT : Companie de transport marfa international si intern rutier, aerian sau maritim, transport agabaritic, transporturi speciale, inca din 1991.

www.orientspedition.ro | DETALII
Details : Transport agabaritic
Transport agabaritic

Specialisti Transport Agabaritic - profesionisti transporturi agabaritice internationale si interne, transporturi speciale oriunde in Europa si Romania.

www.transport-agabaritic.com | DETALII
Details : Transport marfa international
Transport marfa international

Transport marfa international, rutier, naval sau aerian, catre orice destinatie. Transportati marfurile in siguranta si la preturi avantajoase.

www.intertransports.ro | DETALII
Details : Transport marfa
Transport marfa

ORIENT ofera servicii complete in domeniul transporturilor de marfa interne si internationale si al transporturilor speciale periculoase. Compania ORIENT detine in acest moment ponderea maxima pe piata transportului international si intern de marfuri in raport cu ceilalti operatori de transport marfa din nordul Moldovei in ceea ce priveste numarul de curse efectuate in mod periodic si numarul de autocamioane.

www.spedorient.com | DETALII
Details : Transporturi agabaritice
Transporturi agabaritice

Societatea noastra dispune de toate autorizatiile necesare desfasurarii acestor tipuri de activitati precum si de personal calificat si autorizat de catre organele abilitate din Romania: Ministerul Transporturilor prin C.N.A.D.N.R. si A.R.R. Bucuresti, pentru a efectua atat transporturi agabaritice cat si insotiri cu escorte speciale.

Deasemenea, TRANS SPED detine camioane puternice de ultima generatie cu 2 sau 3 axe, remorci si semiremorci peformante cu 3 sau 5 axe, extensibile atat in lungime cat si in latime, putand suporta greutati de pana la 50 de tone.

www.transsped.net | DETALII
Details : Transport marfa international
Transport marfa international

Compania BELLOMAR Trans Radauti efectueaza transport international marfa oriunde in Europa si transport marfa intern oriunde in Romania cu autocamioane moderne si personal calificat si experimentat.

www.transporteuropa.ro | DETALII
Details : Transport marfa international
Transport marfa international

Efectuăm transport rutier de mărfuri, intern şi internaţional, atât în ţările din Comunitatea Europeană (Germania, Italia, Anglia, Spania, Franta, etc.) cât şi în cele din fostul spaţiu sovietic (Ucraina, Republica Moldova, etc.) sau din Orientul Mijlociu (Iran, Iordania, Kazahstan, etc.).

www.transportmarfa-international.ro | DETALII
Details : Transport marfa
Transport marfa

SC BODO SRL este o companie de transport cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2007, având ca obiect principal de activitate transportul intern şi internaţional rutier de marfă în regim de grupaj, express şi/sau exclusiv.

www.bodotrans.com | DETALII
Details : Transport marfa international Polonia - Germania - Moldova
Transport marfa international Polonia - Germania - Moldova

Transport marfa, transport international - LMT Romania - servicii de transporturi internationale de marfa - LM Transporte.

www.lmtransporte.com | DETALII
Details : Transport agabaritic ro
Transport agabaritic

Transporturi agabaritice rutiere de marfuri cu dimensiuni atipice, convoaie speciale, experienta din 1991 - ORIENT® Transport Agabaritic.

www.transport-agabaritice.ro | DETALII
Details : transport agabaritic ro
transport agabaritic

furnizor specializat de logistică şi soluţii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii profesionale de încredere clienţilor noştri datorită vastei experienţe acumulate.

www.heavytransports.ro | DETALII
Details : Transport international de persoane cu autocar ro
Transport international de persoane cu autocar

Cursele de transport internaţional de persoane realizate de firma SC Armin Reisen SRL pe ruta România - Germania - România se desfăşoară în regim de linie regulată cu autocarele Mayer & Mayer.

BILETE AUTOCAR // BILETE AVION // INCHIRIERI AUTOCARE // TRANSPORT COLETE // CAZARE HOTEL

Cursele de transport persoane cu autocar îşi au punctele de plecare în toate staţiile licenţiate Mayer & Mayer, atât din România cât şi din Germania, de cel puţin 2 ori pe săptămână, în special în zilele de Miercuri şi Sâmbătă.

www.transdasirali.ro | DETALII
Details : Transporturi marfa international ro
Transporturi marfa international

ORIENT Spedition, servicii de transport marfa international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.

orient.wgz.ro | DETALII
Details : Transporturi agabaritice ro
Transporturi agabaritice

ORIENT Spedition, servicii de transport agabaritic international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.

agabaritice.webgarden.ro | DETALII
Details : Transport marfa Rusia ro
Transport marfa Rusia

Focus Royal este o echipă de transportatori profesionişti tineri, care are ca obiect principal activitatea în domeniul serviciilor de transport marfă internaţional în ţările CSI aflate în dezvoltare.

www.focusroyal.ro | DETALII
Details : Transport marfa Bucuresti ro
Transport marfa Bucuresti

Asiguram transport rutier marfa pana la 3500 kilograme sau cu volum de pana la 15 mc. in Bucuresti si Ilfov la preturi ieftine. Detinem echipa pentru manipularea marfii in conditii de maxima siguranta.De asemenea, asiguram transport rutier pentru spatii comerciale, magazine si depozite.

www.transport-marfa.pro | DETALII
Details : Transportatori Romania - Bursa De Marfa ro
Transportatori Romania - Bursa De Marfa

Oamenii din spatele BursaDeMarfa.com, am creat aceasta platforma pentru a usura, intr-un oarecare mod, munca persoanelor care au nevoie de transportatori pentru diferite obiecte sau invers.

www.bursademarfa.com | DETALII
Details : Transport international, grupaje, coletarie Anglia ro
Transport international, grupaje, coletarie Anglia

Din 2007 asiguram transport international profesionist de colete, gabaje, pachete, mobila, marfa paletizata intre Marea Britanie si Romania. Oriunde de la usa la usa, logistica complexa, sistem online, tracking expedieri, call center, ieftin si rapid.

www.eastlines.ro | DETALII
Details : Transport intern si international ro
Transport intern si international

Daca ai nevoie de o firma de transporturi serioasa si cu un raport calitate/ pret foarte avantajos pentru tine, burmapost iti da solutia. Gasesti pe site toate detaliile de care ai nevoie.

burmapost.info | DETALII
Details : Mutam orice in Bucuresti si in tara ro
Mutam orice in Bucuresti si in tara

Oferim servicii de transport mobila in Bucuresti si in tara cu pret incepand de 80ron cursa si 1ron pe km in tara. Pentru a scapa de grija mutari oferim personal pentru manipulare, demontat- remontat si infoliere. Preturi pentru toate buzunarele

www.transportmobila.eu | DETALII
Details : BestMovers - Firma mutari ro
BestMovers - Firma mutari

Mutarile nu au fost niciodata mai simple. Cu personal binedispus si amabil, BestMovers , firma mutari Bucuresti, va garanteaza servicii fara batai de cap, simple si sigure.

www.bestmovers.ro | DETALII
Details : Kangoo Tours Trans ro
Kangoo Tours Trans

Kangoo Tours Trans este o firma internationala de transport infiintata in 2006 specializata pe transporturi de marfa intern si International, tractari auto, depanare auto, inchirieri remorci, trailere, platforma transport auto

www.kangoo-tourstrans.net | DETALII
Details : Transport pisici Europa ro
Transport pisici Europa

Companie autorizata pentru transportul national si international al pisicilor, oferim servicii transport international in tari precum: Anglia, Germania, Franta, Belgia, Ungaria, Austria, Olanda etc. Functionam conform legislatiei romanesti si europene.

www.transport-pisici.info | DETALII
Details : Taxi Elegance Bucuresti | Transfer Aeroport Otopeni ro
Taxi Elegance Bucuresti | Transfer Aeroport Otopeni

Fiecare vehicul detine aparat POS (Point of Sale) pentru plata calatoriilor cu carduri VISA, MASTERCARD si AMERICAN EXPRESS. La cererea ta, in orice vehicul poti plati cashless, direct la sofer, prin aplicatia mobila PayPal de pe telefonul tau.

www.elegancetaxi.ro | DETALII
Details : Monitorizare transporturi agabaritice ro
Monitorizare transporturi agabaritice

Am creat site-ul www.transport-agabaritice.com pentru a monitoriza orice transport agabaritic de pe teritoriul Romaniei, astfel incat soferii sa poata evita traficul ingreunat de aceste convoaie.

Vom prezenta rutele si judetele tranzitate, intervalul de deplasare, data si ora.

www.transport-agabaritice.com | DETALII
Details : EURODAY CARGO ro
EURODAY CARGO

EURODAY CARGO, firma transport intern şi internaţional de marfă, transporturi agabaritice şi de mărfuri periculoase (ADR), transporturi navale (maritim, fluvial, trans-oceanic).

www.eurodaycargo.com | DETALII
Details : Transport persoane Anglia ro
Transport persoane Anglia

MEN TOUR este o firma de transport international care vine in sprijinul dvs. pentru a pastra o permanenta legatura cu cei dragi. Activitatea noastra este transportul de persoane, colete si masini pe platforma din Romania in Anglia si retur.

www.mentour.ro | DETALII
Details : Rent a car Otopeni www.dpdrent.ro ro
Rent a car Otopeni www.dpdrent.ro

Masini sigure si bine puse la punct pentru servicii de Rent a car Bucuresti de calitate www.dpdrent.ro

www.dpdrent.ro | DETALII
Details : Rent a car www.traxrentacar.ro ro
Rent a car www.traxrentacar.ro


Prin compania noastra aveti la dispozitia dumneavoastra servicii profesioniste de rent-a-car de cea mai buna calitate, la tarife deosebit de avantajoase dar mai ales in conditii foarte flexibile, deoarece noi intotdeauna punem nevoile clientului pe primul loc.


www.traxrentacar.ro | DETALII
Details : catalog.altgradauto.ro Piese Ford, Piese auto FORD ro
catalog.altgradauto.ro Piese Ford, Piese auto FORD

Piese Ford, Piese auto Ford, catalog.altgradauto.ro Magazin specializat in piese originale Ford,reduceri la piese Ford FoMoCo, Piese Ford Motorcraft, comanda on line produse originale Ford, 0213149411,plata online in rate la piesele Ford comandate

www.catalog.altgradauto.ro | DETALII
Details : taxi Houten, taxidirect houten, business taxi Houten nl
taxi Houten, taxidirect houten, business taxi Houten

Cu Taxi Houten esti condus acasă în condiții de siguranță și ieftin după o petrecere de noapte. Călătorești fără stres și fără probleme de taximetrie din Houten catre localitatile invecinate Bunnik, Odijk, Werkhoven, Schalkwijk. Va oferim un serviciu de taxi de încredere din Houten. Taxi Houten este disponibil 24H pe zi, 7 zile / săptamana, cu tarif fix. Rezervare on-line pe site, prin email sau telefonic.

www.taxihouten.nl | DETALII
Details : Sfaturi pentru a beneficia de rent a car ideal de la compania Rent-4U din Bucuresti si Otopeni ro
Sfaturi pentru a beneficia de rent a car ideal de la compania Rent-4U din Bucuresti si Otopeni

Daca ai nevoie chiar acum de o masina disponibila pentru rent a car in Bucuresti sau Otopeni, pe siteul rent-4u.ro poti gasi masina preferata. Preturile sunt in functie de caracteristicile automobilului. Rent 4 U este una dintre cele mai complete firme de rent a car din Bucuresti si judetul Ilfov.

rent-4u.ro | DETALII
 
SANNET ©2015 Sunny Valley - director web gratuit - Toate drepturile rezervate.
Creare site & optimizare Google - SANNET.