Cazare în Iaşi – apartamente noi, moderne în regim hotelier

352
Avantaje semnificative la cazarea în apartamente noi, moderne în Iaşi

Turismul naţional în România se împarte între destinaţiile arhicunoscute de vacanţă pentru minim 7 zile, precum staţiunile de la Marea Neagră, Delta Dunării şi destinaţiile balneare (Băile Felix, Herculane, Slănic Moldova, Sovata, Sângeorz-Băi, etc.) şi marile oraşe, preferate pentru vacanţe de 2-3 zile tip City-Break (Braşov, Sibiu, Cluj, Iaşi, Suceava, Sighişoara, Oradea, etc).

Iaşi este capitala Moldovei şi cel mai mare oraş din regiune, oferă turiştilor numeroase atracţii pentru a petrece timpul liber într-un mod interesant şi constructiv. De la parcuri, biserici, muzee, operă şi teatru până la centre comerciale, cinematografe, restaurante şi cluburi, fiecare categorie de vârstă va găsi la Iaşi ceva interesant de făcut.

Opţiunile de cazare în Iaşi sunt foarte diverse, de la elegante hoteluri clasice cu o bogată istorie în spate precum Hotel Traian până la locaţii moderne precum Hotel International sau Pleiada Boutique Hotel, unicul hotel de 5 stele din Iaşi.

Mai sunt disponibile pentru cazare şi apartamente regim hotelier Iaşi moderne situate în ansambluri rezidenţiale noi, care oferă avantaje consistente în materie de preţuri şi de localizare.

Preţul este cel mai mare avantaj atunci când ne raportăm la cazarea în apartamente noi şi moderne oferite spre închiriere pe termen scurt.

Libertatea este un alt avantaj, în special libertatea de a găti în bucătăria complet echipată a apartamentului. Acest aspect poate aduce şi economii suplimentare la bugetul total al vacanţei. Deşi poate în vacanţă preferaţi să nu gătiţi, dar o bucătărie devine utilă atunci când vă cazaţi pentru mai mult de 3 zile şi deja începeţi să vă plictisiţi de a mânca la restaurant mic dejun – prânz – cină zi de zi.

Spaţiul este un alt avantaj oferit de apartamentele în regim hotelier. Acestea sunt construite în blocuri noi şi moderne, având o compartimentare actuală, oferind camere spaţioase şi luminoase.

Poziţionarea este foarte importantă şi printre primele detalii pe care le urmărim atunci când căutăm o locaţie de cazare. Apartamentele din Fusion Tower beneficiază de acces rapid la staţiile mijloacelor de transport în comun, astfel încât veţi putea călători rapid la nivel local oriunde în Iaşi. Blocul este situat în apropierea tuturor atracţiilor pe care oraşul le are de oferit, dar în acelaşi timp şi într-o zonă mai puţin aglomerată şi liniştită, care să asigure odihna turiştilor.

ApartHOTEL Fusion Tower Iasi, un loc unde confortul, stilul și serviciile excepționale se îmbină perfect pentru a-ți oferi o experiență de cazare în Iași fără egal. Dispune de 80 apartamente moderne și spațioase, perfecte pentru călătorii individuale, familii sau afaceri. Fiecare apartament este dotat cu facilități moderne, cum ar fi internet de mare viteză, televiziune prin cablu și sistem de climatizare, pentru a-ți oferi un sejur confortabil și relaxant.

Situat semicentral pe bulevardul Nicolina, acest hotel de 11 etaje oferă acces ușor la toate atracțiile orașului, precum restaurante, baruri, magazine și puncte turistice.

apartamente cazare iasi