De ce să alegi tabla metalică pentru acoperișul casei tale

340
De ce să alegi tabla metalică pentru acoperișul casei tale

Dacă te gândești să schimbi acoperișulcasei tale, este foarte important să iei în vedereavantajele țiglei metalice față de alte materiale de acoperiș mai comune.

Metalul depășește materialele convenționale de acoperiș din mai multe motive:

Durată de viață îndelungată. Instalat corect, un acoperiș metalic ar trebui să reziste la fel de mult ca și casa, împiedicând  contactul cu apa. Țigla metalică rezistă la foc, mucegai, insecte și putregai.

Garanțiile variază foarte mult, dar majoritatea companiilor își garantează produsele pe o perioadă de 20 până la 50 de ani. Finisajele vopselei au în general o garanție limitată de 30 de ani.

Tabla de acoperiș este ușoară, rezistentă la foc, se montează rapid și asigură o protecție excelentă la scurgerea apei și a zăpezii.

Datorită ușurinței materialului, se poate economisi pe ingineria și construcția structurii de susținere.

Unele tipuri de materiale metalice pentru acoperișuri pot fi aplicate peste un acoperiș existent fără a fi nevoie să le demontezi sau să adăugi suport structural suplimentar.

Metalul reflectă căldura radiantă de la soare, minimizând câștigul de căldură la amiază. Acest lucru economisește energia necesară pentru aer condiționat în timpul zilei. Deși materialul în sine are o izolație scăzută, acoperișurile metalice pot fi aplicate peste izolațiile din spumă rigidă care au o valoare foarte mare. În plus, multe sisteme folosesc un spațiu de aer mort între metal și puntea acoperișului pentru a crește eficiența energetică.

Acoperișurile metalice sunt practic impermeabile la ploaie și zăpadă datorită modului în care panourile se potrivesc împreună și deoarece suprafețele sunt dure și alunecoase. În plus, tonurile închise ale acoperișului metalic se încălzesc rapid în zăpadă, ceea ce favorizează topirea zăpezii. Acoperișurile metalice sunt ideale în țările înzăpezite deoarece sunt rezistente la foc, ușoare și excelente pentru topirea zăpezii. Panourile sunt aplicate peste izolație cu spumă densă pentru a menține valorile  ridicate. Suprafețele întunecate se încălzesc la soare pentru a ajuta la topirea rapidă a zăpezii.

Compania Rufster oferă produse pentru acoperișuri metalice care sunt unice, inovatoare, durabile, elegante și rezistente în climatul românesc. AcoperișurileRufstervor ajuta la îmbunătățirea aspectului general al casei  și la economisirea facturilor de energie electrică.

Se poate alege din 4 tipuri diferite de țiglă metalică, fiecare cu un profil distinct. Optarea pentru un acoperiș de țiglă metalică Rufster este o investiție pe termen lung și în același timp o alegere înțeleaptă datorită rezistenței și durabilității sale.În plus, este posibil să alegi diferite culori și texturi pentru a asigura versatilitatea din punct de vedere estetic.

De ce să alegi tabla metalică pentru acoperișul casei tale
4 modele de țiglă metalică