Gardurile din șipci metalice – o investiție practică și de durată

383
Gardurile din șipci metalice – o investiție practică și de durată

Șipcile metalice fac parte dintr-un sistem inovator de garduri, ușor de instalat, care oferă unul dintre cele mai recente stiluri arhitecturale. Șipcile metalice sunt materiale dure, de lungă durată, au nevoie de întreținere redusă și pot fi adaptate pentru a se potrivi unei game largi de aplicații.

Fabricate din oțel zincat și prevopsit, de înaltă rezistență, sistemul de garduri cu șipci verticale este disponibil în mai multe opțiuni de culori diferite pentru a se potrivi cu decorul curții sau grădinii.

Designul de gard din șepci metalice a devenit rapid una dintre tendințele de gard cu cea mai rapidă creștere în arhitectura de exterior.

Un asemenea sistem poate fi folosit ca element de grădină, sistem de ecranare a confidențialității, parasolar sau poate fi adaptat la o gamă largă de aplicații limitate doar de imaginația ta. Gardurile din șipcă metalică oferă o protecție ridicată atât pentru proprietăți rezidențiale cât și pentru cele comerciale.

Sistemul inovator de garduri verticale cu șipci este foarte ușor de instalat, distanța dintre șipci putând fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor talespecifice de confidențialitate.

Sistemul de gard cu lamele poate fi comandat alături de stâlpi asortați sau contrastați. Dacă ai deja un stâlp sau o structură existentă, poți comanda doar șipcile metalice, fiecare element putând să se vândă separat.

Gardurile cu șipci metalice sunt concepute pentru a fi o investiție de durată și nu se vor deforma, nu se vor contracta, nu se vor răsuci, nu se vor delamina, nu vor putrezi și nici nu se vor exfolia.

Câteva dintre avantajele acestui tip de gard sunt:

+ Un sistem arhitectural care îmbunătățește aspectul și senzația oricărei fațade exterioare.

+ Dacă se instalează corect toate materialele se poate obține un gard puternic și durabil.

+ Se pot combina secțiuni de gard metalic cu suporturi din cărămidă sau piatră iar designul obținut va fi unul de admirat.

+ Prețul materialelor, inclusiv al șipcilor metalice este unul atractiv.

+ Gardurile din șipci metalice sunt rentabile, ușor de instalat, sigure și atractive.

+ Sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și păstreze intimitatea, permițând în același timp mult flux de aer.

+ Sunt disponibile într-o gamă largă de culori vopsite cu pulbere, care oferă acel aspect perfect pentru a se potrivi casei tale.

+ Având proprietăți anticorozive, poți fi sigur că gardul tău din șipci metalice va arată grozav și în anii următori.