Hotel Bohemia & Restaurant Savarin – 2 locuri pentru care să tot revii în Bacău

376
Hotel Bohemia & Restaurant Savarin – 2 locuri pentru care să tot revii în Bacău

Situat în apropierea gării din Bacău, Hotel Bohemia le urează bun venit tuturor oaspeților săi și le pune la dispoziție24 camere, un restaurant de primă clasă și o sală de conferințe.

Hotel Bohemia este o construcție nouă cu arhitectură clasică, micuț, cochet și boem. Amplasarea sa din apropierea gării și din apropierea aeroportului, la doar 10 km distanță, fac din această unitate un loc perfect pentru tranzit dar nu numai.

Locul impresionează prin eleganța și curățenia sa, lucruri văzute din review-urile de pe site-urile de profil. De asemenea, pe Tripadvisor.com hotelul deține 4.5 stele din 5 iar  pe Booking.com are nota 9.1. Ambele calificative sunt extrem de bune, așadar o noapte sau mai multe petrecute la Hotel Bohemia vor reprezenta o experiență fabuloasă, odihnitoare, relaxantă de care nimănui nu îi va părea rău.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat, mobilier din lemn, linie telefonică directă, seif și minibar. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată cu duş. Pentru un plus de confort, se oferă articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Hotel Bohemia Cazare Bacau

Camerele disponibile sunt atât duble cât și single. Prețul pentru 2 persoane este235 lei/ noapte iar pentru o singură persoană dacă ocupă una din camere este de 195 lei/noapte. În aceste tarife este inclus și micul dejun.

Există, de asemenea, un excelent restaurant în incinta hotelului. Aici, toți oaspeții se pot bucura de o gamă largă de mâncăruri și băuturi internaționale și tradiționale, inclusiv o varietate de vinuri și de cocktailuri. Vă putem asigura că mâncareaeste de cea mai înaltă calitate, iar aceasta este apreciată chiar și de cei mai pretențiosi clienți. Oricine încearcă celebra Savarină care a dat numele restaurantului Savarin, va dori să revină ori de câte ori va avea ocazia.

  • Un hotel foarte frumos, într-o zonă mai îndepărtată a Bacăului (ceea ce este un lucru bun). Personalul este foarte prietenos și primitor. Camerele sunt curate, atent și frumos decorate.

Restaurantul Savarin este și el foarte primitor și frumos, cu preparate atent pregătite și foarte gustoase, însoțite de o gamă suficient de variată de vinuri. Deserturile sunt simple și fabulos pregătite.”

  • „De acum doi ani și până acum, nu am fost niciodată dezamăgită!

Design interior frumos, personal amabil, mâncare bună! Mâncărurile noastre preferate sunt – păstrăv prăjit cu mămăligă și sos de usturoi verde, supă de ciuperci, șnitzel de porc și papanași – cel mai bun din toate timpurile, după părerea mea!

Salatele sunt grozave și puiul în diverse feluri…

Din când în când (în weekend) câteva mici evenimente vă vor surprinde…( standup, muzică bună)…

Locația este îngrijită lângă oraș… o atmosferă cu adevărat intimă…

Sper să vă plac și vouă! :)”

Așa sună câteva dintre review-urile unor clienți care au dormit și au luat masa la Bohemia & Savarin, un loc de poveste.După cum se vede, atât Hotel Bohemia cât și Restaurant Savarin merită cât mai mulți oaspeți pe care să-i încânte cu serviciile lor de top.

Restaurant Savarin Bacau