Organizarea unei nunţi de succes în 2023

650
Organizarea unei nunţi de succes în 2023

Organizarea unei nunţi este o operaţiune complexă care implică foarte multe persoane, de aceea este de preferinţă să analizaţi foarte atent fiecare aspect pentru a vă asigura că nu veţi întâmpina surprize neplăcute în cele din urmă.

  1. Alegerea sălii

Restaurantul de nuntă este cel mai important aspect pe care trebuie să îl luaţi în considerare. Acesta va asigura ambuientul petrecerii şi fundalul fotografiilor şi filmului nunţii, de aceea este bine să fie o locaţie cât mai fotogenică.

  1. Meniul

Dintr-o mulţime de preparate disponibile astăzi, veţi alege un antreu şi 2 sau maxim 3 feluri principale, care pot conţine carne de peşte, pui, raţă, vită, porc sau curcan mixate inteligent.

  1. Formaţia sau DJ-ul

Nuntaşii din ziua de azi apelează fie la o formaţie ce poate performa cu succes muzică populară şi comercială, sau la serviciile unui DJ de nuntă profesionist care va asigura atmosfera cu un repertoriu mult mai diversificat decât al oricărei formaţii.

  1. Decoraţiunile şi aranjamentele florale

Majoritatea sălilor de nuntă oferă propriile decoraţiuni incluse în costul de închiriere a sălii, însă de cele mai multe ori acestea nu sunt suficient de elegante astfel încât este necesar aportul unei firme specializate în decoraţiuni de nuntă.

Aranjamentele florale sunt dificil de ales, însă dacă aveţi preferinţe bine stabilite pentru anumite flori şi nuanţe cromatice restul vine de la sine.

Filmarea unei nunti este o misiune pentru videografi profesionisti

  1. Fotografii şi cameramanii

Evenimentele de succes se bazează pe aportul a minim 2 fotografi, dar acest număr este diferit în funcţie de numărul de invitaţi. O dronă este de asemenea un detaliu interesant care poate furniza nişte fotografii aeriene cu adevărat speciale.

Oglinda foto sau cabinele 3D sunt accesorii interesante ce pot fi destul de atractive pentru invitaţi.

Pentru serviciile de filmare la nuntă este recomandat să apelaţi la cameramani şi videografi profesionişti, care să filmeze cu 2-3 camere şi să cunoască foarte bine soft-urile de editare video cu care vor prelucra materialele.

  1. Biserica

Alegerea unei biserici potrivite şi favorite poate fi uneori dificilă, mai ales atunci când cununia religioasă are loc într-o altă localitate decât cea natală a unuia dintre miri. Rezervarea trebuie efectuată din timp pentru ca să nu se suprapună cu alte cupluri.

  1. Tortul şi prăjiturile

Alegerea unui sortiment de tort de nuntă este destul de complicată, fiindcă este aproape imposibil de găsit o umplutură care să fie pe placul câtorva sute de invitaţi.

Pe fiecare masă trebuie să fie prezente prăjituri / fursecuri asortate, într-o cantitate suficientă pentru toţi mesenii astfel încât să nu apară discuţii.

  1. Luna de miere

Deşi multe cupluri nu iau acest aspect în considerare din timp, noi vă recomandăm să stabiliţi exact unde şi când veţi pleca în luna de miere, imediat după nuntă. Organizarea evenimentului va fi destul de stresantă, iar ziua nunţii este foarte obositoare pentru miri, de aceea imediat după veţi simţi nevoia de a vă încărca bateriile şi de a sărbători împreună. O destinaţie exotică, una romantică sau o croazieră sunt alegeri potrivite pentru a împărtăşi o experienţă demnă de luna de miere.

Pentru mai multe informaţii şi sugestii despre evenimentele moderne şi tips and trick-uri de actualitate, consultaţi site-urile specializate în evenimente de acest gen.

Casă de piatră!